Vezetőink, edzőink

2020.03.31. 10:50:58

Az elnökség közleménye

Bajai Bácska FKE közleménye
Tisztelt Szülők, Sportolók és Sportbarátok!

Az MKOSZ 2020. március 14-én 00.00 órától korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggesztette!
Egyesületünk igyekszik mindent megtenni a klub sportolóinak, edzőinek, sportszakembereinek, a szülőknek és hozzátartozóinak egészsége védelmében. Elnökségünk mind ezek ismeretében a mai napon az alábbiakat teszi közzé:
Tekintettel a kialakult járványügyi veszélyhelyzetre, a hétfői naptól határozatlan ideig felfüggeszti az edzéseket minden korosztályban, amíg a kialakult állapot nem rendeződik. Kérjük megértésüket és türelmüket. Az elkövetkezendő hetekben honlapunkon, közösségi oldalainkon igyekszünk minél több információval ellátni versenyzőinket és a szülőket.

Nincs hozzászólás
Szóljon hozzá elsőként!

Vezetőink, edzőink

2019.02.18. 16:47:52

Elment Imre bá

Az utolsó ziccer volt...

Február elsején, életének 89. évében elhunyt Tax Imre. Vasárnap kaptuk a hírt, hogy nincs többé, hogy elment. Úgy ahogy az életét is élte, szerényen, csendesen, az otthonában. Tax Imre gyakorlatilag az alapját jelentette a bajai kosárlabda életnek, hiszen mind a férfi, mind a pedig a női vonalon tevékenykedett szeretett sportága fejlődése érdekében.

Tax Imre edzőként és klubvezetőként is dolgozott, mintegy 40 esztendőn át. Szakmai berkeken belül országosan is nagy elismertségnek, megbecsülésnek örvendett. Ezt igazolja az öt évvel ezelőtt átvett Mesteredzői Életműdíj, melyet a Magyar Edzők Társasága ítélt oda a számára. Korábban a Baja Város Sportjáért-díjat is átvehette.Tax Imre írta az 1990-ben megjelent Kosaraskönyv c. kötetet, mely a bajai kosárlabdázás történetét foglalja össze.

Imre bá, nyugodjék Békében!

Nincs hozzászólás
Szóljon hozzá elsőként!

Vezetőink, edzőink

2018.12.21. 13:34:30

Békés Karácsonyt!

Kedves Szurkolóink, Támogatóink!

Mindenkinek Békés és Boldog Karácsonyt Kívánunk!

 

Nincs hozzászólás
Szóljon hozzá elsőként!

Vezetőink, edzőink

2017.01.11. 20:16:12

Rendkívüli elnökségi ülés

2017. január 10-én a Bajai Bácska FKE elnökségi ülésén a felnőtt csapat rossz szereplése és annak javításának módja volt a fő napirendi pont.

Az elnökség úgy döntött, hogy a felnőtt csapat vezetőedzői feladatát a bajnokság végéig Cservék Csaba látja el.

Ezt a nem egyszerű feladatot, Cservék elvállalta, ugyan valamennyi segítséget kérve Pump Gábortól és Hosszú Istvántól. Az Elnökség leszögezte, hogy a döntések a vezetőedző kezében vannak.

A többi edző köteles az Ő irányításával segíteni a munkáját.

Fontos feladat a játékosokat felrázni és motiváltá tenni, valamint igazi csapatot kialakítani.

2017.01.11. Bajai Bácska FKE. Elnöksége

Nincs hozzászólás
Szóljon hozzá elsőként!